Aanvragen lezing:

Wil je graag met de school, de ouderraad of jullie vereniging een beroep op mij doen om een lezing te geven? Dat kan!

In mijn pakket zit een lezing over "Hoogsensitiviteit bij kinderen" of een lezing met algemene uitleg "Wat is Hoogsensitiviteit? En wat is het niet!" Wil je graag meer info over de prijs, de beschikbaarheid van data of regio? Contacteer mij vrijblijvend via onderstaand adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geplande lezingen:

Lezing over Hoogsensitiviteit. Voor hoogsensitieve volwassenen of ouders van hoogsensitieve kinderen op maandagavond 16 augustus om 19.30 uur

  • WAAR: Zolder van Natuurpunt, Lelieboomgaardenstraat 60, 3071 Erps-Kwerps

  • PRIJS: 20 euro per deelnemer

  • INSCHRIJVEN: 

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lezing voor hoogsensitieve volwassenen of ouders van hoogsensitieve kinderen.

“Omgaan met Hoogsensitiviteit”
Uiteenzetting over wat hoogsensitiviteit inhoudt en hoe je er op een andere manier kan mee leren omgaan. Wat is hoogsensitiviteit? Wat zijn de kenmerken? Wat kunnen de gevolgen ervan zijn in deze maatschappij? Hoe leer je beter met je eigen hoogsensitiviteit omgaan? Hoe kan je hoogsensitiviteit herkennen bij kinderen? Wat zijn hun behoeften en wat zijn hun sterktes? Hoe ondersteun je hen in hun hoogsensitiviteit? Voor iedereen die op één of andere manier in de opvoeding van kinderen betrokken is (hoogsensitieve) ouders, grootouders, leerkrachten, leerlingbegeleiders, ... of geïnteresseerden. Dit en veel meer wordt op deze info-avond aan bod gebracht. Er is ruimschoots de tijd om vragen te stellen.
Onze super monitoren van het HSP kampje de week voordien zullen ook aanwezig zijn. Terwijl jullie rustig willen genieten van de lezing zullen zij samen spelletjes spelen, wat bijpraten na het kamp en genieten van de omgeving. Wil je graag gebruik maken van deze dienst, dan graag ook even een seintje opdat we kunnen inschatten hoeveel kinderen er zullen zijn.