Skip to main content

Aanvragen lezing:

Wil je graag met de school, de ouderraad of jullie vereniging een beroep op mij doen om een lezing te geven? Dat kan!

In mijn pakket zit een lezing over "Hoogsensitiviteit bij kinderen" of een lezing met algemene uitleg "Wat is Hoogsensitiviteit? En wat is het niet!" Wil je graag meer info over de prijs, de beschikbaarheid van data of regio? Contacteer mij vrijblijvend via onderstaand adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geplande lezingen:


Omgaan met hoogsensitiviteit: Hoogsensitiviteit is een zijnskenmerk bij 15% van de kinderen én volwassenen. Deze lezing gaat over: Wat is hoogsensitiviteit en hoe kan je er op een andere manier mee leren omgaan. Wat zijn de kenmerken? Wat kunnen de gevolgen ervan zijn in deze maatschappij? Hoe leer je beter met je eigen hoogsensitiviteit omgaan? Hoe kan je hoogsensitiviteit herkennen bij kinderen? Wat is hoogsensitiviteit, maar ook ... wat is het niet! Voor iedereen die hier meer wil over weten of op één of andere manier in de opvoeding van kinderen betrokken is (hoogsensitieve) ouders, grootouders, leerkrachten, leerlingbegeleiders, ... of geïnteresseerden. Dit en veel meer komt op deze info-avond aan bod. Er is ruimschoots de tijd om vragen te stellen. Suzanne Keyaerts is een van oorsprong orthopedagogisch geschoolde psychotherapeute met ervaring in de Bijzondere Jeugdzorg, die al jaren werkt rond Hoogsensitiviteit. Zij heeft haar privé-praktijk te Nossegem

 

  • Lezing uitsluitend voor onthaalouders in Dendermonde. Georganiseerd door dienst onthaalouders Dendermonde op dinsdagavond 21 november om 19.30 uur.