Skip to main content

Aanvragen lezing:

Wil je graag met de school, de ouderraad of jullie vereniging een beroep op mij doen om een lezing te geven? Dat kan!

In mijn pakket zit een lezing over "Hoogsensitiviteit bij kinderen" of een lezing met algemene uitleg "Wat is Hoogsensitiviteit? En wat is het niet!" Wil je graag meer info over de prijs, de beschikbaarheid van data of regio? Contacteer mij vrijblijvend via onderstaand adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geplande lezingen:

  • woensdagavond 12 juni om 19.30 uur lezing over Hoogsensitiviteit bij kinderen voor het Huis van het Kind in Aarschot  Omgaan met hoogsensitieve kinderen | Aarschot | HSP Vlaanderen in opdracht van HSP Vlaanderen. Inschrijven kan via mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • donderdagavond 13 juni lezing om 19.30 uur voor het centrum "De Groeitrap" in Wilsele over Hoogsensitiviteit bij kinderen. Inschrijven kan via:  Kindercentrum De Groeitrap | Lezing 13 juni 2024 - Hoogsensitiviteit bij kinderen                  Het is de week van de hoogsensitiviteit van 10 tot 16 juni in België en Nederland en dan zijn er tal van aktiviteiten om hoogsensitiviteit meer in de kijker te zetten! Ook in de Groeitrap dus!  https://www.degroeitrap.be/