Skip to main content

Workshops Aromatherapie

Ikzelf ben reeds meer dan 20 jaar overtuigd van het nut van Aromatherapie:

  • Enerzijds fysiek: medicinaal bij winterkwalen, allergieën, slaapproblemen, weerstandsverhoging, ...
  • Anderzijds emotioneel: bij angst, nachtmerries, concentratieproblemen, depressie, futloos, stress, spanning, ...
Ikzelf gebruik het al jaren voor mezelf en ons gezin. Ik heb mogen vaststellen dat een heleboel problemen verminderen, zelfs verdwijnen. Een paar druppels op het geursteentje of in de verstuiver kunnen heel wat onheil voorkomen. Het is echter geen wondermiddel.
Ik heb de etherische oliën en hun werking leren kennen via een goeie vriendin van mij die aromatherapeute is.
 

DE VERBORGEN KRACHTEN VAN EEN FLESJE ESSENTIËLE OLIE:

Geloof me, een essentiële olie is zoveel meer dan een geurtje.
Elke essentiële olie zit boordevol geheimen. 
HOE KUNNEN WE ESSENTIËLE OLIËN GEBRUIKEN?
Er zijn verschillende manieren waarop je essentiële oliën kunt gebruiken. Of je ze nu op je huid aanbrengt, inhaleert of zelfs inneemt, elk gebruik heeft zijn eigen charme en voordelen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid!
Psychotherapie en aromatherapie kunnen elkaar ondersteunen, zelfs tegelijkertijd, met het nemen van anti-depressiva of slaapmedicatie. Er zijn namelijk ook etherische oliën voor mentale onrust, slapeloosheid, depressie, stress, ... en dus zeer aanvullend bij psychotherapie.
 
Doorheen de jaren ben ik dan ook steeds vaker de etherische oliën beginnen te gebruiken in de praktijk.
 
Wil je graag meer weten over de werking van Aromatherapie? Maandelijks geef ik in mijn praktijk een uitgebreide uiteenzetting over Etherische Olie en hun werking. 
Wat komt aan bod? "Wat is Aromatherapie, hoe werkt het, hoe gebruiken, het nut en de behandeling …"Ik overloop samen met jullie het aanbod van etherische oliën. De uiteenzetting kost 30 euro
Inschrijven is verplicht! 
 
Je plaatsje reserveren kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
De uitleg duurt ongeveer 3 uur met een drankje en hapje erbij. In kleine groepjes van ongeveer 8 personen. Je kan uiteraard vrienden, familie of je collega's meebrengen. Iedere aanwezige krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis! Wil je graag gewoon gezellig naar de workshop komen met vrienden en zelf een voorstel doen van data? Dat kan! Zoek minstens 4 mensen bij elkaar die interesse hebben in de workshop en doe mij een voorstel van een dag dat voor jullie allemaal past en ik neem mijn agenda erbiij! Of misschien wil je wel graag een cadeaubon schenken aan familie of vrienden opdat zij als verrassing eens zouden kunnen deelnemen aan een workshop??? Geef me een seintje en ik maak die klaar voor jou! Wil je graag de data kennen van de volgende uiteenzetting, stuur me dan even een mailtje en ik bezorg je die! Ik kan je alvast vertellen wat de data worden, namelijk :
 
 
 Zie hier de data:
Zondagnamiddag 29 september 2024 van 14 tot 17.30 uur OF
Zaterdagnamiddag 16 november 2024 van 14 tot 17.30 uur
Vanaf half december ga je ook op verschillende dagen vrij terecht kunnen in de praktijk voor een inloopmomentje om de boeken te komen bewonderen en een heleboel geurige eindejaarscadeautjes enzo aan te schaffen voor de feestdagen ... wil je graag die data al kennen, stuur me gerust een mailtje! 

PS: Ben je in het verleden al naar de aroma-uitleg komen luisteren en wil je liever gewoon even langs komen om samen de olietjes nog even te overlopen? Geef gerust een seintje en dan zoeken we samen een geschikt moment dat je even kan langs komen 😉